1-klik iDEAL betaalpagina leidt tot meer conversie

Geplaatst op 1-klik iDEAL betalen

Meer betalingen

Hoe eenvoudiger het betalen, hoe sneller en hoger de conversie. Daarom dat een klant op de viamijnbank betaalpagina maar één klik hoeft te doen om te betalen. Het terugbrengen van het aantal stappen om een betaling te doen blijkt een uitstekende manier om de conversie te versnellen en te verhogen. Uit onderzoek blijkt dat een partij 20% meer betalingen kan genereren wanneer er een 1-klik iDEAL betaaloptie wordt aangeboden in vergelijking tot een proces waarbij meerdere kliks vereist zijn. Bluem biedt partijen een 1-klik iDEAL betaalpagina. Een klant hoeft alleen zijn/haar bank te selecteren. De overgang van de webshop, klantmap of betaalverzoek naar het daadwerkelijke betalen moet zo soepel mogelijk verlopen, zonder happeringen en overbodige stappen.

Mobiele betaalpagina

Omdat steeds meer betalingen mobiel afgehandeld worden, is de meerwaarde van een 1-klik iDEAL betaalpagina helemaal evident. Als je het op de keper beschouwt is een 1-klik iDEAL betaalverzoek de nieuwe norm om naar toe te werken. Het verhoogt klantgemak en vertrouwen.

Presteert uw betaalpagina optimaal?

Wij bieden u een prachtige conversieverhogende betaalpagina. Een herkenbare, duidelijke en snelle pagina waar uw klant, zonder twijfel, met 1-klik iDEAL de betaling voortzet.

Meer weten, neem contact op. Wij demonstreren u graag onze 1-klik oplossing

Betalen in 2018: Wat zijn de trends?

Betaalgemak van een digitaal betaalverzoek – Mercatus

Facturen sneller betaald krijgen? Drie succesfactoren