PiM, slimme ID app voor NL

Veel (online) processen staan of vallen met integer data. Naast iDIN biedt Bluem PiM als eID methode. PiM ID is een Scan, Check & Go app. De consument kan met PiM via de mobiel, altijd en overal, snel en eenvoudig, gegevens delen. Dit is de toekomst. Er zijn legio toepassingen. Daarom dat wij als Trust Partner investeren in PiM en haar inzetten. PiM app is powered by KPN.

PiM

slechts €0,25 per ID (naw) scan*
slechts €0,02 per opvolg scan*
*excl. volumekorting

Offerte aanvragen

Legio toepassingen voor PiM

Van aanmelden, ondertekenen tot deuren openen. Stop bijvoorbeeld met formulieren en kies voor een digitale registratie voor je event. Met een QR kies je een makkelijkere manier van contactgegevens registeren en bewaren. Voor bedrijven, overheden, winkels en verenigingen. PiM is een ‘community’ app die data delen en toegang veilig en simpel maakt. Opsomming van mogelijkheden:

Registreren met PiM

Veilig inloggen met PiM

Op naam zetten met PiM

Ondertekenen met PiM

Aanmelden met PiM

Leeftijdscontrole met PiM

Toegang met PiM

Deuren openen met PiM

Wat is PiM?

De kracht van PiM is een veilige ID-app op de mobiel waarmee de consument de persoonsgegevens opslaat én deelt met bedrijven. Het idee is dat de consument altijd de mobiel bij de hand heeft. De consument is in control bij PiM. PiM slaat de persoonsgegevens veilig op in de PiM database. PiM valideert persoonsgegevens als naam, adres, geboortedatum en geslacht o.a. met iDIN via Bluem.

PiM is een Scan, Check & Go app. Dit maakt het aantrekkelijk voor bedrijven en consumenten. Het is simpel in gebruik en biedt tegelijktijd de 100% zekerheid die nodig is voor een bedrijf. Proces: QR code scannen, bevestigen en klaar is Kees.

Digitaal en offline ontmoeten elkaar

PiM is ook de ID-app waar digitaal en offline elkaar ontmoeten. Je logt ermee in, ondertekent en krijgt fysiek toegang. PiM is een persoonlijke en digitale (mobiele) kluis. Vergeet wachtwoorden, kaartlezers en formulieren. Maak processen voor klanten digitaal, eenvoudig en veilig. Ga voor slimmer én sneller!

Bluem sluit bedrijven aan op PiM netwerk

PiM is breed in te zetten: zoals toegang, inloggen, openen, spaarprogramma’s en documenten ondertekenen. Vraag ons om advies. Wij adviseren gemeenten, bedrijven, winkels, verenigingen en events graag hoe ze hun (fysieke) processen efficiënter, sneller en simpeler kunnen maken met de inzet van PiM. Maak identificeren en toegang voor klanten, leden of bezoekers makkelijk. Ervaar PiM. Download gratis PiM in de Apple app of Google play store.

PiM

slechts €0,25 per ID (naw) scan*
slechts €0,02 per opvolg scan*
*excl. volumekorting

Offerte aanvragen