addresslookupapi

Realtime adresvalidatie bij onboarden

Zorg voor de juiste adresgegevens van je klanten en gebruiksgemak bij het invullen van formulieren. Klant vult alleen POSTCODE en HUISNUMMER in en het adres wordt automatisch aangevuld door AddressLookup API. Deze postcode check zorgt voor betere beleving en hogere conversie. Onze bron is het Kadaster en CBS.

AddressLookupAPI

slechts €0,008 per call*
*excl. volumekorting

Offerte aanvragen

Standaard in adresvalidatie

Wil je weten hoe adres check werkt? Test gratis in onze sandbox omgeving. Je ziet dan zelf hoe het werkt en hoe eenvoudig de integratie met een website, app of systeem is. De AddressLookup API gebruikt Open Data van Kadaster's BAG en Open Data van het CBS.

Voordelen AddressLookup API:

Klantgemak

Klanten hoeven minder in te vullen daar straatnaam, plaats en provincie automatisch worden aangevuld door de AddressLookup API.

Foutloze adresgegevens

De data van de AddressLookup wordt realtime geupdatet. Typo’s in adressen zijn verleden tijd. Data komt van het Kadaster en CBS.

Betrouwbaar én altijd 24x7 beschikbaar

De AddressLookup API van Bluem is gegarandeerd up met snelle responses. De service is onderdeel van de veelzijdige Bluem transactiefabriek die miljoenen transacties p.m. verwerkt.

In een handomdraai te implementeren en toekomstvast

AddressLookup dienst is eenvoudig te implementeren in je eigen applicatie en gebruikt dezelfde REST API als andere Bluem transactiediensten. Er zijn ook plugins voor Magento 2, WordPress, WooCommerce, Grafity Forms en PHP. Deze zijn allen ontwikkeld door Bluem zelf en worden continu door ons onderhouden. Dit biedt jouw bedrijf de garantie dat de kant-en-klare plugin ook echt functioneert en blijft werken in de toekomst. Ook bij een update van jouw webshop.

Nu starten?

De AddressLookup API is snel te implementeren en vult je formulier automatisch aan met straat, plaats en provincie o.b.v. postcode en huisnummer. Neem contact op met Bluem en ontvang je accessToken. AddressLookup API kent een gratis sandbox omgeving om test calls te maken. Je kunt deze testomgeving gebruiken om te checken hoe de API of een plugin werkt.

AddressLookupAPI

Slechts €0,008 per call*
*excl. volumekorting

Offerte aanvragen