Betere machtigingen

De goedkoopste betaalmethode voor periodieke facturen? Wil je zekerheid dat klanten op tijd betalen? Automatische incasso is de oplossing. Zeker in combi met incassomachtigen. Laat je klant eenvoudig met 1-klik online een machtiging afgeven. Een papieren machtiging is immers duur, tijdrovend en niet meer van deze tijd. Met eMandates machtigen (zakelijke) klanten eenvoudig en snel via de bank. Volledig rechtsgeldig. Verhoog de grip op je cashflow met betere machtigingen.

Incassomachtigen Mandate

slechts €0,299 per machtiging*
*excl. volumekorting

Offerte aanvragen

Digitaal machtigen via de bank

Een rechtsgeldig mandaat? Een ‘internetvink’ of ‘1-cent iDEAL betaling’ is dat niet. Alleen in de bankomgeving kan een machtiging digitaal tot stand komen. Incassomachtigen is net zo makkelijk als iDEAL. 1). Men selecteert de eigen bank; jouw machtiging staat al klaar bij de bank; 2) Met 1-klik wordt deze bevestigd; de bank registreert de machtiging; En 3) de klant keert terug op de website; jouw bedrijf ontvangt automatisch de machtiging. Zo eenvoudig is het.
Dag papierwinkel, incassostorno’s en fraude.

Gemakkelijk

Incasso is de gemakkelijkste manier van betalen. Klanten kiezen daarom voor (zakelijke) incasso. Met incassomachtigen is het machtigen ook simpel.

Rechtsgeldig

Voor jouw bedrijf is incasso de beste vorm van betalen. Zeker tezamen met eMandates. Dit is een SEPA mandaat via de bank. Alleen via de bank kan deze digitaal tot stand komen.

Zekerheid

Papieren machtigingen worden met de hand ingevuld. Er is geen zekerheid dat de gegevens juist of leesbaar zijn. Met incassomachtigen is het IBAN en de naam altijd 100% correct.

Werkkapitaal

Meer grip op je cashflow. Verlaag je uitstaande debiteurensaldo. Dankzij incassomachtigen kan je direct incasseren na goedkeuring van de machtiging. Werkkapitaal verbeteren loont.

Besparend

Door digitaal machtigen bespaar je tijd, kosten en archiefruimte. Geen papieren machtigingen meer.

Risicoreductie

Voor CORE incasso gaat de reclameertijd terug van 13 mnd. naar 56 dgn. en voor zakelijke incasso zelfs naar 0 dgn.

Laat bestaande machtigingen met rust; focus op nieuwe

Ons advies is om bestaande machtigingen met rust te laten en incassomachtigen in te zetten voor nieuwe machtigingen. Dus voor nieuwe klanten of voor incassoklanten waarvan het rekeningnummer wijzigt. Met incassomachtigen stuur je simpel een machtigingsverzoek. De klant bevestigt de machtiging met 1-klik in de eigen bankomgeving en jij ontvangt real-time de digitale machtiging. Efficiënt, snel en eenvoudig. In je Dashboard vind je elke digitale machtiging terug. Dit biedt inzicht.

Less meer

Ook voor kleine organisaties

Incassomachtigen is er voor bedrijven van elk formaat. Zonder investering start je direct. Je betaalt slechts €0,299 per machtiging. En wij berekenen geen jaarlijkse archiefkosten. Via het Dashboard wordt een machtigingsverzoek eenvoudig verstuurt. Voor grote volumes biedt de upload of de API uitkomst. Dit is een geautomatiseerd proces.
Laat je bedrijf nog sneller groeien met de zekerheid van incasso. De mandaatoplossing van Bluem neemt alles op het vlak van het verkrijgen en beheren van machtigingen uit handen.

Incassomachtigen Mandate

slechts €0,299 per machtiging*
*excl. volumekorting

Offerte aanvragen