Zeg vaarwel tegen de 1-cent iDEAL betaling; klantvriendelijke alternatieven

Geplaatst op

Bij Bluem streven we altijd naar betere en slimmere oplossingen voor onze klanten. Een veelvoorkomend fenomeen in de betaalindustrie is het verzoek om 1-cent iDEAL betalingen te doen, vaak voor doeleinden zoals IBAN-verificatie of het verkrijgen van een niet-rechtsgeldige machtiging. Maar laten we eerlijk zijn, dit is niet alleen een vreemde praktijk, het kan ook kostbaar en tijdrovend zijn voor alle betrokkenen.

Waarom 1-Cent iDEAL Betalingen Niet de Beste Optie Zijn
Kosten: Het verwerken van talloze 1-cent transacties kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Niet alleen de kosten per transactie, maar ook de administratieve lasten voor zowel de verzender als de ontvanger kunnen snel oplopen.

Tijdsverlies: Het verwerken van grote aantallen 1-cent transacties kan een tijdrovende bezigheid zijn, zowel voor bedrijven als voor hun klanten.

Klantvriendelijkheid: Het vragen aan klanten om 1-cent betalingen te doen, kan verwarrend en frustrerend zijn. Het is niet de meest klantvriendelijke benadering.

Naleving: Voor veel doeleinden, zoals IBAN-verificatie of het verkrijgen van machtigingen, zijn er klantvriendelijkere en compliance-vriendelijke opties beschikbaar.

Kies voor Klantvriendelijkere Alternatieven
Bij Bluem geloven we in klantvriendelijke, kosteneffectieve en compliance-vriendelijke oplossingen. Daarom moedigen we onze klanten aan om te kiezen voor de officiële IBAN-Naam Check en de SEPA Incassomachtiging.

  1. IBAN-Naam Check: Met de IBAN-Naam Check kunt u de naam controleren die hoort bij een IBAN-nummer op een snelle en eenvoudige manier. Dit is niet alleen een compliance-vriendelijke oplossing, maar ook kosteneffectief en gemakkelijk voor uw klanten.
  2. SEPA Incassomachtiging: In plaats van niet-rechtsgeldige machtigingen te verkrijgen, raden we aan om de SEPA Incassomachtiging te gebruiken. Dit is de officiële en compliant manier om incassomachtigingen te verkrijgen en het bespaart u tijd en middelen.

Een Betere Weg Vooruit
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bluem staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het stroomlijnen van uw betalingsprocessen, identiteitsverificatie en klantonboarding.

Kies voor betaalbare, klantvriendelijke, en compliance-vriendelijke oplossingen. Zeg vaarwel tegen 1-cent iDEAL betalingen en verwelkom de toekomst van efficiënte en effectieve betalingen.

 

Meer informatie? Neem contact op