Betaalgemak voor Tevreden Klanten – Van Mossel en Bluem’s iDEAL Betaallinks

Geplaatst op

“Klik, scan en betaal met gemak – Van Mossel kiest voor de snelste weg naar tevreden klanten met Bluem’s iDEAL betaallinks. Een betaalervaring zoals het hoort: moeiteloos en razendsnel!”

Snel en Gemakkelijk Betalen met iDEAL

Bij Van Mossel Automotive Group begrijpen ze het belang van betaalgemak voor hun klanten. Als het grootste automotive bedrijf in de Benelux met 409 vestigingen en 42 dealerschappen, is het leveren van een naadloze betaalervaring essentieel voor klanttevredenheid. Daarom hebben ze gekozen voor Bluem’s iDEAL betaallinks om het betaalproces voor hun klanten te vereenvoudigen.

Met de betaallinks van Bluem wordt betalen nu net zo eenvoudig als klikken, scannen en betalen. Het is een kwestie van gemak en snelheid. Klanten ontvangen hun facturen met een handige betaallink die hen in staat stelt om direct vanaf hun mobiel te betalen. Geen gedoe meer met handmatige overschrijvingen of , stappen. Het is all about payment convenience: CLICK – SCAN – PAY!

Gemiste Kans Vermeden: Betaallinks op Facturen

Het was een gemiste kans om facturen te versturen zonder de toevoeging van betaallinks of QR-codes. Van Mossel begreep dit en koos ervoor om de betalingservaring van hun klanten te verbeteren door samen te werken met Bluem.

Elke herinnering en werkplaatsfactuur die Van Mossel nu verstuurt, bevat automatisch een Bluem betaallink. Dit zorgt ervoor dat klanten met gemak en snelheid kunnen betalen, wat niet alleen resulteert in tevreden klanten, maar ook in snellere betalingen en een verbeterde conversie.

Van Mossel Kiest voor Betaalgemak, -Snelheid en -Conversie

Als toonaangevend automotive bedrijf begrijpt Van Mossel het belang van klanttevredenheid en efficiënte bedrijfsprocessen. Het aanbieden van betaalgemak en -snelheid is een bewijs van hun toewijding aan hun klanten.

Bluem is trots om met Van Mossel Automotive Group samen te werken en te helpen bij het verbeteren van het betaalproces. Door Bluem’s iDEAL betaallinks te gebruiken via WinCar, heeft Van Mossel een belangrijke stap gezet om de betaalervaring van hun klanten te verbeteren en tegelijkertijd de efficiëntie van hun financiële processen te vergroten.

Bij Van Mossel Automotive Group draait het allemaal om het bieden van betaalgemak: CLICK – SCAN – PAY! Het kan niet eenvoudiger zijn, en dat is wat hun klanten verdienen. Van Mossel en Bluem blijven zich inzetten om de normen voor de automotive industrie te verhogen en de klanttevredenheid naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Meer informatie? Neem contact op