Eenvoud en Efficiëntie met Bluem’s Krachtig Online Dashboard

Geplaatst op

Bij Bluem begrijpen we de noodzaak van eenvoud en efficiëntie, en ons dashboard biedt het antwoord op deze eisen.

Een Overzicht van Onze Innovatieve Diensten Ons online dashboard is een krachtig hulpmiddel waarmee u toegang hebt tot een breed scala aan diensten, allemaal op één centrale locatie. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken:

  1. iDEAL Betaallinks: Vereenvoudig het betalingsproces met onze iDEAL betaallinks, of u nu één transactie wilt verwerken of honderden in bulk wilt verwerken.
  2. Incassomachtigenlinks: Automatiseer en stroomlijn uw incassobeheer, waardoor uw cashflow verbetert en administratieve lasten verminderen. Per stuk of in bulk.
  3. iDIN Links: Verifieer snel en veilig de identiteit van uw klanten om te voldoen aan nalevingsnormen. Per stuk of in bulk.
  4. IBAN-Naam Checks: Minimaliseer betalingsfouten door te controleren of het IBAN-nummer overeenkomt met de bijbehorende naam. Per stuk of in bulk.
  5. Automatisch Herinneren: Bespaar tijd en moeite met automatische herinneringen voor openstaande betalingen, machtigings- of identificatieverzoeken. Zo zorgen wij voor de hoogst mogelijke conversie.
  6. Rapportagemogelijkheden: Krijg inzicht in uw transacties met uitgebreide rapportagemogelijkheden, waardoor u het overzicht behoudt en betere beslissingen kunt nemen.
  7. Usermanagement: Beheer gebruikers en toegangsrechten om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Kosteloos een onbeperkt aantal gebruikers aanmaken.
  8. IP Filtering: Houd uw gegevens veilig met IP-filtering, waardoor alleen geautoriseerde IP-adressen toegang hebben tot uw dashboard.
Laagdrempelige Toegang tot Innovatie

Bij Bluem streven we er altijd naar om onze klanten de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden. Ons online dashboard belichaamt deze missie. We begrijpen dat klanten efficiëntie verwachten zonder zich zorgen te hoeven maken over complexe implementaties.

Met ons dashboard kunnen klanten snel en eenvoudig toegang krijgen tot geavanceerde betalings-, identiteits- en klantonboardingservices, zonder de technische hindernissen.

Verbeter Uw Efficiëntie, Versterk Uw Bedrijf

Ons online dashboard is een alles-in-één oplossing die bedrijven helpt om efficiënter te werken, kosten te besparen en klanten tevreden te houden. Het biedt niet alleen innovatieve diensten, maar ook de nodige functies om uw bedrijf te beheren en te laten groeien.

 

Meer informatie? Neem contact op