Klantcase: EDR Credit Services

Geplaatst op

Wil je de kredietwaardigheid en objectieve informatie over het betaalgedrag van jouw klanten opvragen? EDR beschikt over een Credit Rating System en deskresearchcapaciteit om de financiële draagkracht en betaalmoraliteit van consumenten en bedrijven vast te stellen. Hiermee krijg je een gefundeerd beeld van het betaalgedrag van jouw klant en kun je kredietrisico’s beter inschatten. De IBAN-Naam Check is een mooie toevoeging die de dienstverlening van EDR Credit Services verrijkt

De voordelen voor jou
• 24/7 online opvraagbaar
• Direct sturen op acceptatie en alternatieve betaalmethoden
• Risicoreductie op oninbare vorderingen
• Betrouwbare informatie over zowel consumenten en (kleine MKB) bedrijven
• Verhogen conversie van klanten met een hoge klantwaarde
• Verhogen klantretentie
• Consistente besluitvorming

Voorkom wanbetaling door inzicht in het betaalgedrag van jouw zakenrelaties.

De IBAN Naam Check draagt bij aan de veiligheid en nauwkeurigheid van betalingen en vermindert het risico op foutieve of frauduleuze transacties. Het helpt ook om menselijke fouten te verminderen en verhoogt de betrouwbaarheid van het betalingsverkeer binnen het internationale bankwezen.

 

Kijk voor meer informatie op www.edrcreditservices.nl/kredietwaardigheid/ of bel naar 070 452 53 40