Bluem naar ICE London 2023

Geplaatst op

Bluem op ICE in London. Bluem is een expert op het gebied van onboardingsprocessen. Al onze diensten kunnen onderdeel zijn; iDIN, IBAN-Naam Check, iDEAL, ID-scanning en meer. Compliance met conversie; voldoe aan geldende wetgeving, maar biedt klanten een prettige online ervaring. Wij denken graag mee om tot het ideale proces te komen. Voor alle sectoren: lease, kredietverstrekking, verzekeringen etc. online onboarden is de norm.

Komende maand gaat Bluem naar ICE. Dit is een congres gericht op iGaming (lees: online kansspelen). Bluem is de laatste jaren uitgegroeid tot een grote speler in deze markt. Het grootste gedeelte van gelicenseerde aanbieders nemen één, vaak meerdere diensten af.

De verschillende diensten: van betalen (in en out payments), identificeren, IBAN-Naam Check, ID-scanning tot CRUKS checks worden door onze klanten ingezet om compliant te zijn aan strenge wet- en regelgeving. Tegelijkertijd moeten de checks geen conversieverlies veroorzaken; speler haken af, omdat het proces dat zij moeten doorlopen omslachtig of onduidelijk is. Aan de ene kant worden strenge en grondige checks verwacht van toezichthouders, aan de andere kant willen spelaanbieder een eenvoudig proces voor hun spelers. Bluem adviseert hierin, in het speelveld compliance versus conversie. Inmiddels zijn wij een expert op het gebied van digitale klantacceptatiestraten, vandaar ook de aanwezigheid op ICE.

Niet alleen de online kansspelen, maar in steeds meer andere sectoren merken wij een toenemende behoefte aan digitale acceptatieprocessen: van leasemaatschappijen, vermogensbeheerders en investeringsmaatschappijen tot spelers in de verzekeringsbranche; overal wordt online zakendoen de norm.

Klanten verwachten digitaal bedient te worden, of het nou gaat om het verstrekken van persoonsgegevens, het afgeven van een (zakelijke) machtiging, het doen van een IBAN-Naam Check of het scannen van een rijbewijs. Bluem biedt de juiste diensten en denkt graag mee, ook in de ontwerpfase. Kies zelf welke dienst(en) interessant. Wij hanteren geen minimumafname volume, tegen de scherpste prijzen in de markt.

Meer informatie? Neem contact op.