Rechtstreekse iDEAL betalingen

Geplaatst op

Payment Service providers zijn er in vele soorten en maten.

Bluem is een technische PSP. Dat betekent wij betalingen technisch verzorgen, maar niet op de geldstroom zitten. Eindgebruikers betalen rechtstreeks aan onze klanten. Geen derdegeldenrekening. Geld ontvang je direct, afletteren van openstaande posten is eenvoudig en klanten zien alleen jouw naam in hun afschriften

Payment Service providers zijn er in alle soorten en maten.
Waar Bluem zich op onderscheidt is het feit dat wij een technische, of distribuerende payment service provider zijn. Dit houdt in dat wij betalingen technisch verzorgen, maar niet op de geldstroom zitten.
Het geld dat betaald wordt via onze betaallinks gaat van klant rechtstreeks naar jouw rekening. Dit noemen wij end-to-end-betalingen.

Dit model kent een aantal voordelen, namelijk:

Geen vertraging
Omdat betalingen rechtstreeks zijn en wij tegenwoordig instant payments hebben, staat het geld van de klant binnen 5 seconden op jouw rekening. Bij een PSP die gebruikt maakt van een derdegeldenrekening moet je vaak een dag wachten tot het geld overgeboekt is.

Makkelijk afletteren
Bij een collecterende Payment service provider krijg je de totaalsom van alle betalingen van een bepaalde periode minus de kosten van de PSP in één keer overgeboekt. Openstaande posten afletteren is bij een technische PSP dus vele malen eenvoudiger dan bij een collecterende PSP

Klanten zien jouw naam op afschriften
Omdat de klanten rechtstreeks aan naar jouw bankrekening betalen zien zij ook jouw bedrijfsnaam op hun afschriften. Dit voorkomt verwarring en is prettiger voor de klant.

http://www.ideal.nl

Meer informatie? Neem contact op