Serviceprovider: nut of noodzaak?

Geplaatst op

 aEen service provider brengt grote voordelen met zich mee

Er zijn een aantal redenen om service provider te omarmen: met onze ervaring in de online betaal- en identificatie wereld zorgen voor een kwalitatief goed eindproduct. Wij hebben een uitstekend beeld van de behoeften van eindgebruikers en stemmen. onze diensten hier op af. Onze oplossingen zullen continu geïnnoveerd blijven worden, omdat dit onze corebusiness betreft. Kortom: in zee gaan met een serviceprovider is goedkoper, makkelijker en prettig voor jou klanten.

FinTech bedrijven zijn technologische bedrijven die zich richten op het leveren van financiële
producten en/of diensten. Maar waarom is er steeds meer vraag naar FinTech’s, zoals Bluem? Hier zijn een aantal redenen voor, namelijk:

Specialisatie


Bluem is een service provider die zich specialiseerd op het gebied van online zakendoen. De diensten die wij leveren worden continu geïnnoveerd en geoptimaliseerd. Partijen kunnen er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf betaal- machtigings- of identiteitsoplossingen te maken, maar waarom zouden ze? Dit kost immers veel geld, tijd en moeite. Het uitbesteden van dit soort zaken is niet alleen financieel voordeliger, maar vanwege de specialisatie is het eindresultaat bij uitbesteding kwalitatief beter. Kortom: bepaalde zaken laten verzorgen door een gespecialiseerde partij is niet alleen goedkoper en makkelijker, maar vaak ook prettiger voor jouw klanten.

Productkennis

Bluem vergaart sinds haar bestaan kennis over de diensten die zij aanbiedt. Door de jaren ervaren hebben wij een uitstekend beeld van de behoefte van eindgebruikers, waar op te letten tijdens de implementatie en de mogelijke hindernissen. Wij denken graag mee om tot het beste mogelijke eindresultaat te komen. Voor onze klanten en voor de eindgebruikers.

Meeliften op innovatie


Uiteraard zijn wij als service provider altijd bezig met het verbeteren en innoveren van onze diensten. Onze klanten maken zo altijd gebruik van een dienstverlening die voldoet aan steeds veranderende behoefte van eindgebruikers en kritische blik van toezichthouders.

http://www.ideal.nl

Meer informatie? Neem contact op