Bluem DNA

Geplaatst op

 

Betaalspecialisten zijn er in alle soorten en maten.

Wat ze gemeen hebben is dat ze bedrijven voorzien in alle mogelijke betaaloplossingen. Toch houden wij er een geheel eigen filosofie op na en zijn daarmee uniek in de wereld van PSP’s. Wij onderscheiden ons met gebruiksgemak en een ultieme merkbelevenis. Van e-mail tot SMS tot en met de transactiepagina zien klanten alleen jouw huisstijl en logo. Wij blijven bewust op de achtergrond. Herkenning leidt tot vertrouwen en tot conversie. Daar draagt ook onze uiterst gebruiksvriendelijke userinterface aan bij. Met onze unieke 1-touch transactiepagina worden klanten letterlijk via 1-klik naar de bank geleid. Zonder pop-ups, onnodige kliks of dropdown-boxen. Banklogo’s zijn direct zichtbaar op elk device. Bovendien ziet de transactiepagina er ook nog eens heel aantrekkelijk en modern uit. En last-but-not-least wij zijn meer dan een PSP. Wij doen niet alleen betalingen. Wij maken online zakendoen veilig en makkelijk.

Snellere betalingen, betere machtigingen en online zekerheid, dat zijn de pijlers waarin Bluem excelleert.

Viamijnbank is het enige platform dat omnichannel betalen, digitaal machtigen, online identificeren (iDIN), digitaal ondertekenen en IBAN-Naam checks combineert. Onze processen zijn herkenbaar, duidelijk en eenvoudig. En daardoor echt conversieverhogend. Daarom behoort Bluem tot een van de betaalspecialisten.

Bluem is een technische provider, dat houdt in dat wij niet op de geldstroom zitten maar dat wij deze alleen technisch faciliteren. Er is geen sprake van een derdengeldenrekening. Geldstromen als gevolg van een iDEAL betaling of digitale incassomachtiging zijn end-to-end. De klant betaalt rechtstreeks naar jouw bankrekening, en ziet dus ook alleen jouw naam in zijn afschriften. Dit voorkomt verwarring en vergemakkelijkt de aflettering.

De API is gebouwd op innovatie en eenvoudig te integreren in iedere front- of backend. Onze passie is om betalen, machtigen, identificeren en ondertekenen makkelijker, goedkoper en flexibeler te maken. Voor lagere volumes bieden wij het online Dashboard aan, van waaruit handmatig betaal-, machtigings- en identificatieverzoeken verstuurd kunnen worden. Ook het uitvoeren van IBAN-Naam Checks is mogelijk zonder API.

Wil je weten hoe onze betaalspecialisten jouw bedrijf kunnen helpen?

Meer informatie? Neem contact op