Incassomachtigen: meer grip op de cashflow

Geplaatst op

Bluem helpt financieringsfondsen die innovatie steunen. De afgelopen maanden zijn er een aantal mooie nieuwe partijen in de boeken bijgekomen;

Rom Utrecht Region
Innovatiefonds Noord-Holland
Implus Zeeland

Dit zijn allen financieringsfondsen die de economie van morgen een duwtje in de rug willen geven door leningen beschikbaar te stellen voor ondernemers die zich bezighouden met belangrijke zaken zoals innovatie, duurzaamheid en digitalisering.

Zij maken gebruik van de emandates oplossing van Bluem om rechtsgeldige machtigingen te verkrijgen. Wanneer dit verkregen wordt, in plaats van een periodieke betaling, is jouw organisatie er zeker van dat zij geld ontvangt. De klant hoeft niet meer handmatig geld over te maken, dus wordt de kans op typfouten geëlimineerd  Meer grip op de cashflow dus.

Met digitaal incassomachtigen ontvangt je online een geldige incassomachtiging van jouw klanten. De klant geeft in zijn eigen bankomgeving akkoord op de machtiging die je vooraf hebt klaargezet. Je hebt hierdoor de zekerheid dat het IBAN nummer correct is en dat je kan afschrijven.

Meer informatie? Neem contact op