Rechtstreekse iDEAL betalingen voor Dekkerautogroep

Geplaatst op

Dekkerautogroep ontvangt sinds kort per vestiging rechtstreeks iDEAL-betalingen via Bluem.

Dekkerautogroep is sinds de oprichting in 1923 een van de meest succesvolle Ford dealers in Nederland. Gestart vanuit twee autobedrijven in Zaandam zijn ze tegenwoordig in negen vestigingen door heel Noord Holland te vinden. 

Een samenwerking tussen Reynolds & Reynolds (R&R) en Bluem Payment Services maakt betaalgemak in de automotive industrie mogelijk middels de WinCar betaallink. Via deze betaallink is het handmatig intikken van betaalgegevens door de klant overbodig geworden. Daarmee is de kans op tikfouten geëlimineerd. De klant van Dekkerautogroep kan met één druk op de knop zijn/haar factuur betalen. Desbetreffende vestiging ontvang de betaling rechtstreeks op haar bankrekening, en dus niet meer via een derdengeldenrekening. Hetzelfde geldt voor een dealer die bankiert bij DFM.

Deze betaaloplossing krijgt snel voet aan de grond in de autobranche, omdat dit win-win is. De klant kan snel, veilig en eenvoudig betalen vanaf ieder apparaat, zoals hij/zij gewend is, en de dealer ontvangt per vestiging de openstaande bedragen. Dit gebeurt foutloos, sneller en directer. 

Naast het versnellen en vergemakkelijken van dit proces brengt de Bluem betaaloplossing nog een voordeel met zich mee: het facturatieproces biedt branding mogelijkheden. Een saaie ouderwetse factuur wordt vervangen door een modern digitaal betaalverzoek waarin de look-and-feel van uw organisatie voorop staat. Dit kan per vestiging, en zelfs per seizoen eenvoudig ingericht worden. De klant ziet louter uw logo en huisstijl. 

Eenvoudig starten
Voor een autodealer die WinCar gebruikt is het eenvoudig.

  1. R&R activeert de iDEAL betaalmodule, 
  2. iDEAL wordt voor bankrekening dealer geactiveerd, en 
  3. Bluem zorgt voor de eenmalige branding van de betaalcheckout in de huisstijl 

Neem contact op met uw R&R contactpersoon om de nieuwe iDEAL betaallink module te laten activeren voor uw bedrijf.

Meer informatie? Neem contact op