Incassomachtigen voor West-Brabant

Geplaatst op

Zig software is dé softwarepartner voor corporatieland. Zig biedt digitale oplossingen aan voor woningcorporaties zoals het incasseren van huur. Bluem’s incassomachtigen dienst is geïntegreerd in Zig. Hierdoor kunnen huurders online eenvoudig digitaal een machtiging afgeven in hun vertrouwde bankomgeving. Na Holland Woont is Klik voor wonen de 2eregio aangesloten.

Digitaal machtigen

Automatische incasso Zig Software

Sinds 2019 is Zig Software partner van Bluem voor incassomachtigen.De samenwerking is gestart voor de regio Holland Rijnland Wonen. Sinds kort bieden ze hun diensten ook aan in de regio Breda/Bergen op Zoom via stichting Klik voor Wonen. De volgende verhuurders zijn aangesloten bij stichting Klik voor Wonen: Alwel, Avoord, Laurentius, Mooiland, Thuisvester, WonenBreburg, Woonkwartier en Woonvizier.

Er was sprake van een geruisloze implementatie. Eindgebruikers ervaren de Emandate als intuïtief en eenvoudig. Er hebben zich geen grote problemen voorgedaan en er is een uitstekende conversie gerealiseerd. De incassant en klant beide tevreden!

Een papieren machtiging is niet meer van deze tijd, de Emandate wel. De klant wordt hier naartoe geleid via een knop in een email, of rechtstreeks vanaf jouw website. Laat de klant met één druk op de knop accorderen in zijn of haar eigen bankomgeving. Wanneer dit gebeurd is, kan jij direct incasseren. Gedurende de hele flow: van email of website naar de bankomgeving van de klant en terug, staat de huisstijl van jouw organisatie centraal. Het moet duidelijk zijn voor de klant dat hij/zij jouw bedrijf machtigt, dit is een stukje vertrouwen, maar vertrouwen leidt tot conversie.

Zig staat voor Zekerheid, Innovatie en Gemak. Sinds 2001 maken ze digitale oplossingen voor woningcorporaties die ervoor zorgen dat corporaties online slimmer kunnen samenwerken. Zowel met elkaar als met huurders en woningzoekenden.

Het platform biedt corporaties de middelen om zo efficiënt, transparant en klantvriendelijk mogelijk woningzoekenden te koppelen aan een woning, parkeerplaats of bedrijfsruimte. Door de samenwerking met Bluem kunnen klanten van Zig nu op een klantvriendelijke manier via de website een rechtsgeldige digitale machtiging afgeven.

Dit is een rechtsgeldig digitaal SEPA mandaat.

Een ‘internetvink’ is dat niet! Incasso staat voor gemak én efficiëntie. Zeker in combinatie met de ‘eMandate’. Machtigingen worden met de hand ingevuld. Er is geen zekerheid dat gegevens juist zijn. Met incassomachtigen wel! Dag papier, frauderisico en storno’s. Start nu. Bespaar euro’s per machtiging. En weet zeker dat uw incasso-administratie ook echt voldoet aan de SEPA regels. Daarom: incassomachtigen: nut én noodzaak!

Meer informatie? Neem contact op

Zig biedt digitale oplossingen aan voor woningcorporaties, die ervoor zorgen dat er slimmer kan worden samengewerkt. Bluem voegt hier de digitale machtiging aan toe. Eenvoudig en snel digitaal machtigen via de bank, wie wilt dat niet? Direct vanuit een klantportaal, 100% geautomatiseerd!