Veteranen Search Team en incassomachtigen via Bluem

Geplaatst op

De Stichting Veteranen Search Team (VST) wordt belangeloos ingezet om de politie te ondersteunen bij vermissingen. De veteranen zijn gespecialiseerd in het gestructureerd doorzoeken van gebieden. De geboden ondersteuning bestaat uit getrainde en gedisciplineerde manschappen (vrijwilligers) met militaire achtergrond die gediend hebben in diverse crisisgebieden in de wereld.
Daarnaast beschikt de stichting over een aanzienlijk aantal oud politiebeambten waarmee VST een uitstekende mix aan kennis en gedrevenheid in huis heeft om van grote meerwaarde te kunnen zijn in door politie gecoördineerde zoekacties.

Veteranen Search Team zet de digitale machtiging in om op een rechtsgeldige manier periodiek gelden te ontvangen van haar donateurs. De digitale afgifte van de machtiging wordt geïnitieerd vanuit de website. Wordt ook donateur en samen ondersteunen we het zoeken naar vermisten https://veteranensearchteam.nl/doneren/

Veteranen Search Team heeft een WordPress website. Dankzij de Bluem-Wordpress-Emandate-plug-in is starten met digitaal machtigen via de bank eenvoudig. Geen integratie werk nodig. Donateurs geven nu realtime, online met 1-klik in hun bankomgeving een rechtsgeldige machtiging af. Betere machtigingen en maak machtigen eenvoudiger!

De goedkoopste betaalmethode voor periodieke facturen? Wil je zekerheid dat klanten op tijd betalen? Automatische incasso is de oplossing. Zeker in combi met incassomachtigen.

Meer informatie? Neem contact op