Digitaal bestellen en ondertekenen met JP Database Solutions in de bouwsector

Geplaatst op

JP-Bouwmanagement en Huisinfo van JP Database Solutions is software voor de bouw- en installatiebranche, ontworpen vanuit de praktijk. Het systeem is door de jaren heen geperfectioneerd door feedback van gebruikers en zeer eenvoudig in gebruik. Je vertrouwde basis zodat je kunt excelleren in waar jouw hart ligt: het begeleiden van kopers.

Projectontwikkelaars die gebruikmaken van het JP Database Solution systeem voor het goedkeuren door consumenten van meerwerk in nieuwbouwprojecten hebben vanaf begin 2020 ook de optie om hun meerwerk contracten snel, makkelijk, voordelig en rechtsgeldig te laten ondertekenen door de nieuwe huizenbezitters. Dit is een belangrijke toevoeging op het innovatieve JPDS platform voor projectontwikkelaars.

Een nieuwe huis, maar wel met een extra luxe keuken, badkamer of erker. Bij nieuwbouw projecten bestelt een koper bijvoorbeeld vijf extra’s om zijn eigen droomhuis te verwezenlijken. Dit kan een extra luxe keuken zijn i.p.v. de standaard keuken of een mooie badkamer, of een extra raam voor meer lichtinval. Deze opties bestelt men eenvoudig via het JPDS platform waar zo’n 50-tal projectontwikkelaars gebruik van maken. Met de premium Scrive digitaal ondertekenen engine heeft Bluem deze bestelflow geheel gedigitaliseerd. Het uitprinten, ondertekenen, inscannen en uploaden van een bestelformulier is daarmee overbodig. Kopers configureren en bestellen op een eenvoudige wijze op het JPDS platform hun extra opties en tekenen hier direct digitaal en rechtsgeldig voor. Als onderdeel van het rechtsgeldig digitaal ondertekenen wordt de identiteit van de klant ook nog geverifieerd middels een eenvoudige, realtime iDIN e-ID controle via de bank. Dit betekent een grote verbetering tov het traditionele papieren proces. Tijdwinst, minder handling, meer zekerheid, klanttevredenheid en -service is verhoogd. Kortom: win – win voor alle partijen.

Ook interesse in digitaal ondertekenen van contracten? Start nu met onze premium digitaal ondertekendienst. Een rechtsgeldig contract, klanten tekenen sneller en minder handling. Binnen 2 minuten een contract getekend met een digitale handtekening. Het is makkelijk, voordelig en rechtsgeldig via Bluem. Probeer nu de digitale handtekening.

Meer informatie? Neem contact op