1,5-meter economie

Geplaatst op

1,5-meter economie. Een week of drie geleden is deze term in het leven geroepen, en hebben wij hier allemaal last van, zowel zakelijk als privé. Dit is de nieuwe werkelijkheid geworden. Bluem draagt graag bij aan het tegengaan van het Coronavirus en tracht haar digitale diensten hiervoor in te zetten.
Online zakendoen is iets dat al jaren in de groei zit, maar pas nu wordt duidelijk dat we niet zonder kunnen. Een leverancier moet ondertekenen? Een partner dient zijn/haar identiteit te verifiëren, of een klant moet een machtiging afgeven? Allemaal voorbeelden van momenten waarop voorheen fysiek contact onvermijdelijk was.
Deze processen zijn vaak noodzakelijk, omdat anders simpelweg niet verder gewerkt kan worden. Betekent dit dat er in de nabije toekomst minder efficiënt gewerkt kan worden? Absoluut niet!

Juist nu de nood hoog is zien wij steeds meer aanvragen voor onze digitale dienstverlening.

Emandates
De goedkoopste betaalmethode voor periodieke facturen? Zekerheid dat klanten op tijd betalen. Automatische incasso is de oplossing. Laat jouw klant eenvoudig met 1-klik online een machtiging afgeven. Een papieren machtiging is in deze tijd niet alleen tijdrovend, maar ook niet in lijn met de richtlijnen omtrent het Coronavirus. Met Emandates machtigen klanten eenvoudig, snel, rechtsgeldig en waar en wanneer zij dit willen.

iDIN
Digitale dienstverlening zorgt voor een groeiende behoefte aan zekerheid over de identiteit van klanten. Met wie doen we zaken? Door middel van iDIN kunnen consumenten veilig én snel online hun persoonsgegevens delen met jouw bedrijf. Denk aan NAW, geboortedatum, geslacht, e-mail en telefoonnummer. iDIN beschermt tegen fraude, biedt zekerheid en zorgt ervoor dat de normale bedrijfsvoering niet belemmert wordt in deze gekke tijden.

Digitaal ondertekenen
Digitaal ondertekenen is makkelijk, voordelig en rechtsgeldig. Het is de hoogste tijd voor de digitale handtekening. Binnen 1 minuut een contract getekend met identiteitsverificatie via iDIN of via SMS. De handtekening voldoet aan de wettelijke eisen, conform eIDAS en artikel 3:15a Burgerlijk Wetboek. Misschien zorgt het virus ervoor dat er nu meer vraag is naar diensten zoals deze, maar Bluem is ervan overtuigt dat wanneer wij Covid-19 bestreden hebben veel organisaties niet meer terug willen naar de ouderwetse manier van ondertekenen.

Meer informatie? Neem contact op