Emandates voor 1,5mln huurders

Geplaatst op

Grote en kleine partijen omarmen Emandates. De digitale machtiging wordt in steeds meer branches ingezet om rechtsgeldige incasso’s uit te voeren, zowel zakelijk als op de consumentenmarkt. Waar partijen voorheen angstig voor waren, is de mate van acceptatie door de eindgebruiker. Levert het gebruik van een nieuw product niet te veel vragen en onduidelijkheden op voor de gene die hier uiteindelijk gebruik van gaat maken?

Wij begrijpen dat dit spannend kan zijn, maar de praktijk wijst uit dat de digitale machtiging breed geaccepteerd wordt. Zo maakt, Zig, een grote speler op de woningcorporatiemarkt, gebruikt van onze oplossing. 1,5 miljoen huurders geven via in hun bankomgeving een machtiging af. Er was sprake van een geruisloze implementatie. Eindgebruikers ervaren de Emandate als intuïtief en eenvoudig. Er hebben zich geen grote problemen voorgedaan en er is een uitstekende conversie gerealiseerd. De incassant en klant beide tevreden!

Een papieren machtiging is niet meer van deze tijd, de Emandate wel. De klant wordt hier naartoe geleid via een knop in een email, of rechtstreeks vanaf jouw website. Laat de klant met één druk op de knop accorderen in zijn of haar eigen bankomgeving. Wanneer dit gebeurd is, kan jij direct incasseren. Gedurende de hele flow: van email of website naar de bankomgeving van de klant en terug, staat de huisstijl van jouw organisatie centraal. Het moet duidelijk zijn voor de klant dat hij/zij jouw bedrijf machtigt, dit is een stukje vertrouwen, maar vertrouwen leidt tot conversie.

Meer informatie? Neem contact op