Dit is digitaal incassomachtigen

Geplaatst op

Met digitaal incassomachtigen ontvangt u online geldige incassomachtigingen van uw klanten. Uw klant geeft in zijn eigen bankomgeving akkoord voor uw machtiging die u vooraf heeft klaargezet. U heeft vervolgens de zekerheid dat het IBAN nummer correct is en dat u mag afschrijven. Bij enkele banken is het volledig gratis!

Voordelen digitaal machtigen

Enkele voordelen van digitaal incassomachtigen:

  • SEPA compliant machtiging
  • efficiënte en betrouwbare oplossing voor papieren machtiging
  • meer geslaagde incasso's
  • meer gemak voor uw klanten
  • reductie incassorisico van 13mnd naar 56 dagen voor CORE en naar 0 dagen voor B2B
  • zakelijke machtiging is automatisch geregistreerd bij de bank van de klant
  • automatisch op goedkeuringslijst
  • vooraf controle op IBAN (uitsluiting fraude)

Proces is net zo eenvoudig als een iDEAL betaling

Het werkt als iDEAL. De klant ontvangt een machtigingsverzoek per email. Men klikt op de machtigingsknop in de mail en komt op uw machtigingspagina. Hier kiest men de eigen bank en binnen de vertrouwde bankomgeving wordt uw machtiging bevestigd met een klik. 

Start gratis bij de Rabobank

Loopt uw incasso via de Rabobank, dan heeft u tot het einde van het jaar geen transactiekosten per ontvangen machtiging en geen abonnementskosten van €15,- per maand! Start vandaag nog via ons. Wij kunnen deze service binnen 1 week beschikbaar stellen.

Hoe het werkt voor u

Als bedrijf verstuurdt u eenvoudig vanuit ons Dashboard een machtigingsverzoek per email naar een klant. Hiervoor maakt u via een webformulier een verzoek aan: type machtiging (CORE of B2B), kenmerk, reden, klantnummer en emailadres. En klaar is kees! U ontvangt realtime de rechtsgeldige SEPA-machtiging retour. Hoe? Via mail en de Dashboard! Bespaar tijd en gedoe voor klantenservice en start vandaag nog met digitaal incassomachtigen.

 

Meer weten? Neem contact op