Verhuizing Bluem Payment Services

Geplaatst op

Bluem verhuizing. Op 1 februari 2017 verhuist Bluem Payment Services naar een nieuw kantoor gelegen aan de Plotterweg 31-33, op het populaire kantorenpark “De Hoef” te Amersfoort. Dit terrein ligt uitstekend gelegen tussen de snelwegen A28 en A1 bij het knooppunt Hoevelaken en is gemakkelijk te bereiken zowel vanaf het spoor (Amersfoort Schothorst) als de snelwegen.

Nieuwe locatie, vibe en visie

De verhuizing markeert voor ons een nieuwe fase, waarin we met onze aandeelhouder veel investeren in slimme FiNTECH technologie. Het nieuwe Bluem kantoor is een ideale locatie om onze ambities te realiseren. Rieko Kester: “Wij zijn vastbesloten om de groei van de onderneming voort te zetten. Onze locatie is centraal in het land. Op een steenworp afstand van het spoor. We delen het gebouw met o.a. Sogeti, een internationaal IT bedrijf. Dit creëert de juiste payment vibe. Een prima locatie dus om vol gas invulling te geven aan onze nieuwe visie op de kern van ons werk: “we maken betalen en zakendoen simpel.”

Contactgegevens Bluem

Ons nieuwe adres en telefoonummer is:
Bluem Payment Services
Plotterweg 31
3821 BB Amersfoort
T: 085 – 2220400

Kop koffie

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe pand. Ervaar de payment vibe. Wij demonstreren u graag onze moderne factuur-, betaal-, machtigings- en identificatieservices. Meer weten over iDEAL, creditcard payments, PayPal, incassomachtigen, iDIN of UBL, neem contact met ons op.

Over Bluem

Ons team