Ons team

Het team

Enkele teamleden stellen zich even voor.

Rieko Kester

Directeur

Rieko KesterRieko is een ondernemer pur sang met een passie voor new business. Tijdens zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit zag de eerste venture het levenslicht. Na ervaring opgedaan te hebben in business development en management consulting jobs bij o.a. KLM, Philips Thailand en KPMG Consulting is Rieko in 2000 gestart bij Bluem, tezamen met o.a. Atos Nederland en Scan Laser. Vanaf 2002 is Rieko directeur en zet hij zich in voor grootschalige adoptie van e-facturatie en e-payment. Rieko heeft t/m 2017 diverse interbancaire functies vervuld onder auspiciën van de Betaalvereniging Nederland en NVB inzake finbox.

 

Georg Tuparev

Senior Software Architect

Sinds 2002 is Georg werkzaam voor Bluem. Georg is een bevlogen internetveteraan en ervaren ontwikkelaar van weboplossingen in de FiNTECH wereld. Hij heeft een universitaire achtergrond en een passie voor wiskunde, natuurkunde en astrologie. Georg stuurt het softwareteam in Sofia aan en is het bruggehoofd.

 

Irina Popova

Senior Software Developer

Irina is sinds 2002 werkzaam voor Bluem en is hoofdontwikkelaar. Zij stuurt en coacht het software developmentteam in Sofia.

 

Marcello Luppi

Designer

Marcello Luppi Marcello crafts simple, elegant, award-winning user interfaces; fluid and intuitive interaction designs; original and captivating graphics for Bluem. With care, passion, and creativity. One of his creation, Agenda, has won the Apple Design Award in 2018. He believes that truly great design arise from respect, trust, empathy and love.

 

Frans Schippers

Senior System Engineer

Sinds 2007 is Frans actief voor Bluem. Data centers, hardware, OS, firewall, beveiliging en systeeminrichting behoren tot zijn aandachtsgebieden. Frans is een IT veteraan die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend op het gebied van o.m. beveiliging, dataprotectie en system engineering.

 

Tom van Loon

Sales Support

Tom van Loon Tom is onze enthousiaste trainee sales support. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht heeft hij ervaring kunnen opdoen bij diverse succesvolle bedrijven. In 2017 is hij gestart bij Bluem en thans ondersteunt Tom de verkoop, marketing en communicatie naar klanten en prospects.

 

Georgi (Douglas) Karageorgiev

Software Engineer

Douglas is vanaf 2007 in dienst bij Bluem en verantwoordelijk voor de externe connecties, certificaatmanagement, notificatietools en monitoring van de productiesystemen. Voordat Douglas bij Bluem kwam vervulde hij soortelijke functies in de eCommerce sector.