viamijnbank

Gebruik gemaakt van viamijnbank? Heb je digitaal een machtiging afgegeven, ingelogd met iDIN of betaald met iDEAL? Of heb je betaald via een van onze andere betaalmethodes aan een van jouw leveranciers via ons viamijnbank platform? Dat is heel goed mogelijk. Veel bedrijven maken gebruik van ons viamijnbank platform.

Bluem BV is een erkend betaalspecialist die transacties met banken verzorgt voor derde partijen. Wij maken het organisaties makelijk om moderne betaalmethoden te koppelen aan hun website of factuur. Zo kan het zijn dat je periodiek van jouw verzekeraar, telefoonprovider, woningcorporatie of vereniging een nota per email ontvangt met hierin een betaallink. In dit voorbeeld zorgt ons viamijnbank platform dat jij veilig en eenvoudig mobiel betaalt aan jouw leverancier. Evenzo maken we digitaal incassomachtigen of online identificeren via iDIN makkelijk als provider.

Bluem’s viamijnbank platform is feitelijk een slimme technische connector tussen het IT systeem van jouw leverancier en de bank. Jij als klant betaalt wel altijd direct aan je leverancier! Dit zie je ook in het iDEAL betaalscherm en op je bankafschrift. Idem ditto voor digitaal machtigen en online identificeren via je bank.

Gebouwd op vertrouwen. Privacy en veiligheid is de norm in alles wat we doen. Van data tot een beveiligde verbinding (SSL) naar de viamijnbank transactiepagina. Meer weten over onze viamijnbank diensten, lees verder op de website.

iDEAL
PayPal
Mastercard
VISA
Incassomachtigen
iDIN
IBAN Check Logo