Hoe Bluem zich onderscheidt in de markt

Geplaatst op

In de steeds evoluerende wereld van betalingsverwerking en identiteitsbeheer is het cruciaal voor bedrijven om een partner te hebben die niet alleen betrouwbare diensten levert, maar ook opvalt door zijn unieke aanbod en persoonlijke aanpak. Bluem Payment & Identity Services onderscheidt zich op verschillende manieren van andere spelers in de markt, waardoor het de voorkeurskeuze is voor bedrijven die streven naar efficiënte en veilige oplossingen. Hier zijn enkele sleutelpunten waarop Bluem zich onderscheidt:

Unieke combinatie van diensten

Bluem biedt een unieke combinatie van diensten aan. Geen één andere partij in de markt kan zo’n breed scala aan transactiediensten bieden: van onboarden tot betalen. Een andere bijzonderheid is dat wij zowel als collecterende en als technische PSP kunnen acteren, afhankelijk van de context en de wensen en behoeften van onze klant. Een derdengeldenrekening constructie is dus mogelijk waar dat opportuun is, maar wanneer het van belang is dat gelden snel én rechtstreeks worden ontvangen, werken wij zonder tussenrekening. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om hun betalingsprocessen te beheren van begin tot eind, wat resulteert in een naadloze en efficiënte ervaring voor zowel bedrijven als hun klanten.

Geavanceerde technologie

Met een krachtige API, plugins en een intuïtief dashboard biedt Bluem een scala aan tools en functionaliteiten die bedrijven in staat stellen om hun betalings- en identiteitsprocessen te optimaliseren. Of het nu gaat om het integreren van betalingen in een website of het beheren van identiteitsverificatie, onze technologische oplossingen maken het gemakkelijk om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Flexibele prijsstelling

Wij begrijpen dat prijs een belangrijke factor is voor bedrijven bij het kiezen van een partner. Daarom streven wij ernaar om steeds aantrekkelijkere prijzen aan te bieden naarmate onze klanten groeien en meer volume genereren. Op deze manier kunnen bedrijven profiteren van concurrerende tarieven en tegelijkertijd hun kosten laag houden.

Persoonlijke aanpak

Bij Bluem geloven we in het leveren van een persoonlijke en betrokken service aan onze klanten. Wanneer u contact met ons opneemt, krijgt u altijd direct een productexpert aan de telefoon, zonder doorverwezen te worden naar bandjes of chatbots. Dit stelt ons in staat om snel en effectief te reageren op de unieke behoeften en vragen van onze klanten, waardoor we waardevolle relaties opbouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen en betrokkenheid.

Met ons onderscheidende dienstenaanbod, geavanceerde technologie, flexibele prijsstelling en persoonlijke aanpak, is Bluem Payment & Identity Services de ideale partner voor bedrijven die streven naar succes in een steeds veranderende digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw betalings- en identiteitsprocessen te optimaliseren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Meer informatie? Neem contact op