Veilig Zakendoen: Hoe Van Oord Foutieve Betalingen Voorkomt met de Bluem IBAN-Naam Portal

Geplaatst op Van oord bluem

In de wereld van online en offline zaken doen is foutieve betalingen vermijden essentieel. Het Rotterdamse Van Oord heeft hiervoor de Bluem IBAN-Naam portal ingezet om hun crediteurenadministratie te ondersteunen. In dit artikel bekijken we hoe deze tool hen helpt bij het verifiëren van nieuwe partners en medewerkers.

Waarom is IBAN-verificatie zo belangrijk?

Bij het aannemen van nieuwe partners, klanten of medewerkers is het correct vastleggen van IBAN-nummers cruciaal om financiële problemen, fraude en factuur-phishing te voorkomen, vooral in de zakelijke wereld.

Hoe helpt de Bluem IBAN-Naam Portal?

De Bluem portal biedt Van Oord een eenvoudige en snelle manier om te controleren of de opgegeven IBAN en naam kloppen:

1. Realtime Controle op de Bankdatabase

2. Controle van Accountstatus

3. Identificatie van het Accounttype

4. Detectie van Gezamenlijke RekeningenConclusie

In de zakelijke wereld van Van Oord, waar financiële integriteit van groot belang is, is de Bluem IBAN-Naam portal van onschatbare waarde gebleken. Het helpt bij het veilig verifiëren van nieuwe partners en medewerkers, wat essentieel is om foutieve betalingen, fraude en factuur-phishing te voorkomen. Deze slimme tool waarborgt de financiële gezondheid en veiligheid van het bedrijf in een snel veranderende zakenwereld. Het nemen van proactieve maatregelen om ernstige schade te voorkomen, is cruciaal in de hedendaagse zakelijke omgeving.