Panklare plugins

Geplaatst op

Plugins voor websites, zijn in wezen software-uitbreidingen die nieuwe functionaliteit of functies toevoegen aan het bestaande websiteplatform. Ze stellen website-eigenaren in staat hun websites aan te passen en te verbeteren zonder de kerncodebase te wijzigen. Bluem biedt plugins aan voor PHP, WordPress, WooCommerce en Magento V2.

Wel genieten van bijvoorbeeld betaalgemak via iDEAL, PayPall en Creditcard op je website, maar geen technische implementatie vereist, dat is het grote voordeel van plugins.

Bijvoorbeeld payments en incassomachtigen toevoegen aan een WordPress website

1. Installatie plugin: om een plug-in te gebruiken, moet u deze eerst op uw WordPress-website installeren. Dit kan worden gedaan via het WordPress-beheerdersdashboard door naar het gedeelte “Plugins” te gaan en “Nieuwe toevoegen” te selecteren. U kunt zoeken naar de Bluem plugins in de WordPress Plugin Directory

2. Activering van de plugin: nadat de plugin is ge├»nstalleerd, moet u deze activeren. Door een plugin te activeren, wordt deze operationeel en worden de functies op uw website ingeschakeld. U kunt de plugin activeren via het gedeelte “Plugins” in het beheerdersdashboard. Je ontvangt van ons een aantal credentials om de zaken draaiende te krijgen. Plug & play dus!

WordPress-plugins zijn softwarecomponenten die specifieke functionaliteit toevoegen aan een WordPress-website. Ze vergroten de flexibiliteit en mogelijkheden van WordPress, waardoor gebruikers functionaliteiten kunnen toevoegen zonder code te schrijven. Plugins kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verbeteren van de websiteprestaties, het toevoegen van contactformulieren, het implementeren van beveiligingsfuncties, het optimaliseren van SEO, het integreren van sociale media en nog veel meer.

Meer informatie? Neem contact op