iDIN identificeren via ticketing systeem iDIN bij Betaald Voetbal

Geplaatst op
iDIN identificeren via ticketing systeem iDIN bij Betaald Voetbal; iDIN zorgt voor extra veiligheid in stadions

iDIN identificeren via ticketing systeem voor online losse kaartverkoop, seizoenskaarthouders of club cards. iDIN biedt de lokale driehoek zekerheid dat bekende hooligans niet het stadion kunnen betreden met een geldig kaartje. iDIN is een online klantidentificatie van de persoon die online een ticket koopt. Voor de realtime iDIN identificatie maakt de voetbalfan een uitstapje naar de mobiel bankieren App en bevestigt daar met de 5-cijferige code/vingerafdruk/gezichtsherkenning de doorgifte van zijn/haar persoonsgegevens naar de voetbalclub. Uw Tymes4, Seatgeek of StadiaConnect ticketingsysteem ontvangt de persoonsgegevens (bijv. naam, adres, geboortedatum, geslacht, customerID) voor controle met de KNVB hooliganlijst. iDIN is realtime, veilig en eenvoudig. Het werkt als iDEAL maar dan zonder betaling.

Voetbalclubs als AZ Alkmaar, FC Den Bosch, FC Utrecht, FC Twente, PSV Eindhoven, Sparta Rotterdam, Vitesse en VVV Venlo profiteren al van iDIN. Bluem’s iDIN systeem is geïntegreerd met het ticketingsysteem van Seatgeek, StadiaConnect en Tymes4. Verhoog ook de veiligheid in uw stadion, bespaar op identificatiekosten en maak met iDIN vrije kaartverkoop online voor risicowedstrijden mogelijk! iDIN is win-win voor fans en clubs.

iDIN is in meerdere use cases bruikbaar, zie ook onze website voor het veilig inloggen met iDIN.

http://www.tymes4.nl

Meer informatie? Neem contact op