Digitaal incassomachtigen is er voor bedrijven van elk formaat

Geplaatst op

Incassomachtigen is er voor bedrijven van elk formaat. Zonder investering start je direct. Je betaalt slechts €0,299 per machtiging. Als de machtiging eenmaal verkregen is, kan je incasseren, dan zitten wij er niet meer tussen, en rekenen wij ook geen (archief)kosten.
Via het Dashboard wordt een machtigingsverzoek eenvoudig verstuurt. Voor grote volumes biedt de upload of de API uitkomst. Dit is een geautomatiseerd proces.

Laat je bedrijf nog sneller groeien met de zekerheid van incasso

De mandaatoplossing van Bluem neemt alles op het vlak van het verkrijgen en beheren van machtigingen uit handen.
Ons advies: Laat bestaande machtigingen met rust, en zet de emandate in voor nieuwe machtigen. Dus voor nieuwe klanten of huidige klanten waarvan het rekeningnummer wijzigt.

Stuur op een eenvoudig wijzen een machtigingsverzoek per e-mail, dat de klant met één druk op de knop kan bevestigen. Jouw organisatie ontvangt direct de digitale machtiging en kan vanaf dan ook incasseren. De e-mail en de transactiepagina, de pagina waar de klant zijn/haar bank kiest, is volledig in jouw look-and-feel. Zo weet de klant zeker dat jouw organisatie gemachtigd wordt. Daarnaast is het digitale incassomachtigen snel, efficiënt en eenvoudig. Dit leidt tot de hoogst mogelijke conversie.

De zakelijke machtiging biedt een aantal grote voordelen

Zo is er bijvoorbeeld geen storneerrecht, maar het grootste voordeel van de zakelijke emandate is de snelheid waarmee deze afgehandeld kan worden. Bij de papieren machtiging moet deze worden geprint, ondertekend, teruggestuurd worden en moet de partij die de machtiging afgeeft naar zijn of haar bank om deze in te schrijven. Dit laatste kan veel tijd in beslag nemen, omdat men dit vergeet, of er geen tijd voor heeft.  De digital machtiging wordt door de klant in de internetbankieren omgeving goedgekeurd, en is daardoor direct bekend bij de bank van de klant. Dit bespaart zowel jouw organisatie de klant tijd en moeite.

Meer informatie? Neem contact op