Online Dashboard: gebruiksvriendelijk en effectief

Geplaatst op

Gebruik onze innovatieve ediensten zonder IT integratie. Start vandaag nog met de IBAN-naam checks, online klantidentificatie, iDEAL betalen of verkrijg rechtsgeldige digitale machtigingen van jouw klanten. Allemaal binnen handbereik in ons online Dashboard. Voor kleine en grotere volumes. Maak jouw organisatie toekomstbestendig en vraag naar onze gratis demo om het zelf te ervaren.

Bluem biedt haar diensten in meerdere vormen aan, volledig geautomatiseerd via REST API of via manuele handelingen.

Dat laatste is uiteraard geschikt voor kleinere tot middelgrote volumes. Ons online Dashboard biedt flexibiliteit in combinatie met gebruiksgemak voor een aantal producten, namelijk:

  • iDEAL betalen
  • Emandates
  • iDIN
  • IBAN-naam check

Via het Dashboard kan men eenvoudig een verzoek tot betaling, machtiging en/of identificatie sturen, een soort ‘Tikkie-achtige’ verzoek, maar dan in jouw huisstijl met alleen jouw merk zichtbaar, omdat een zo’n hoog mogelijke conversie ratio voorop staat. Ook IBAN-check kunnen in het Dashboard worden uitgevoerd.

De eerder genoemde functionaliteiten kunnen per stuk handmatig worden voldaan, echter, het uitvoeren in bulk is ook mogelijk.

Middels een (groot) CSV-bestand kunnen bijvoorbeeld alle IBAN’s van het gehele klantenbestand met één druk op de knop gecheckt worden, alle debiteuren met openstaande facturen kunnen in één keer benaderd worden met een iDEAL-betaalverzoek, of alle klanten die nog per factuur betalen kunnen een panklaar machtigingsverzoek voorgelegd krijgen.

Het Dashboard biedt niet alleen verschillende oplossingen aan om digitale processen gebruiksvriendelijker en efficiënter te starten, maar het geeft afdelingen en/of functionarissen ook de tools om zicht te houden op het verloop van deze processen. Zo heeft men eenvoudig inzicht in de status van de verstuurde machtigings-, betalings-, en identificatieverzoeken. Van al deze transacties en alle IBAN-naam checks kan met één druk op de knop een rapport worden uitgedraaid dat houvast biedt aan bijvoorbeeld administratieve afdelingen en als bewijs geldt voor toezichthouders op verschillende markten.
Ook kan men een automatisch reminder proces instellen dat als doel heeft de conversie van de verstuurde verzoeken te verhogen. Zo wordt tijd bespaart dat gebruik kan worden voor andere zaken.

Onze ervaring leert ons dat door middel van een gratis, vrijblijvende online demonstratie de toegevoegde waarde van ons Dashboard voor jouw organisatie het snelst duidelijk wordt.

Wilt u hier gebruik van maken, neem dat contact met ons op.