iDIN: binnen 5 minuten een leaseovereenkomst afsluiten bij BMW

Geplaatst op

Bij BMW kan je binnen 5 minuten een leaseovereenkomst afsluiten 

Als klanten van BMW voorheen een leaseovereenkomst wilden sluiten, moesten ze zich bij de dealer identificeren. Vervolgens moest op het hoofdkantoor worden gecheckt of alle gegevens wel klopten. Het duurde vaak een werkdag voordat een contract helemaal rond was.

Inmiddels kan BMW in 5 minuten en contract afsluiten met een klant. Hoe? Doordat klanten zich digitaal identificeren middels iDIN en digitaal het contract ondertekenen met behulp van de oplossingen van onze partner Scrive.

Met dit werkproces voldoen BMW met haar digitale processen aan de Wwft, maar ook aan de privacy-richtlijnen, want het werken met een kopie van het paspoort is hierdoor verleden tijd. De contracten worden niet alleen vele malen sneller getekend, ook worden er aanzienlijk minder fouten gemaakt in dit proces.

Niet alleen BMW zelf, maar ook haar klanten profiteren van deze digitaliseringsslag. Zij hoeven geen natte handtekening meer te zetten en kunnen zichzelf digitaal identificeren op een gebruiksvriendelijke en professionele wijze.

Artikel in Business Insider

Meer informatie? Neem contact op