Crediteurenadministratie & IBAN-naam check bij RET

Geplaatst op

De Rotterdamse Elektrische Tram (RET) zet sinds kort de IBAN-naam check van Bluem in. Het vervoerbedrijf gebruikt onze check wanneer er zaken worden gedaan met een nieuwe crediteur, of wanneer het rekeningnummer van een bestaande crediteur wordt gewijzigd. Dit om dure fouten bij het doen van betalingen op een eenvoudige en goedkope manier te voorkomen.

Het volledige team dat zich hier over bekommerd heeft toegang tot ons online Dashboard. Alle leden kunnen binnen een aantal seconden de check uitvoeren door simpelweg het IBAN en de bijbehorende naam in te voeren. Wij checken dan realtime op de databases van de Nederlandse banken of het een match is, een bijna-match of no-match.

Naast deze cruciale informatie leveren wij nog meer aan, namelijk:
  1. Betreft het een zakelijke of privé rekening?
  2. Is er een betaalgeschiedenis, en is de rekening dus actief?
  3. Hoeveelheid kaarthouders?

Het Dashboard stelt RET in staat fraude tegen te gaan op een gebruiksvriendelijke wijze, zonder dat de gecheckte partij hiervoor nodig is. Dit gegeven zorgt voor een groot draagvlak in allerlei markten. U kunt zelf ervaren hoe effectief de IBAN-naam check is door een vrijblijvend proefaccount af te nemen bij ons.

Meer informatie? Neem contact op.