Digitaal zakendoen

Geplaatst op

Het is gemakkelijk voor developers om met Bluem’s data te werken via onze API. Aansluiten is eenvoudig. Het vereist geen ingewikkelde technieken. Door middel van de API zijn de oplossingen van Bluem volledig geïntegreerd in jouw processen. Het connecteren door middel van de API is voornamelijk geschikt voor hogere volumes. Wanneer het aantal verzoeken tot machtiging, betaling, identificatie en/of IBAN-Naam check niet te veel zijn om handmatig te verwerken, raden wij het Dashboard-model aan. Hiervoor is geen integratie nodig, er kan dus dezelfde dag nog gestart worden.

Het Dashboard geef je inzage in alle betalingen, machtigingen, iDIN check en digitale ondertekeningen. Wat is er verzonden? Wat is betaald? Welke machtigingsverzoeken staan nog open? Welke contracten zijn al getekend? Wat is de conversie? En hoe snel? Een handige administratie met statistieken, exports en extra functies. Gebruik het Dashboard om specifieke transacties op te zoeken of de betaalstatus te exporteren. Analyseer voor een periode wat de conversie is of welke verzoeken nog open staan. Het kan allemaal. Ook kan men direct handelen. Bijvoorbeeld door een openstaand verzoek opnieuw te versturen of een geheel nieuwe aan te maken via een webformulier of upload.

Kortom: meer inzage, controle en mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact op