IBAN-naam check actie

Geplaatst op

De IBAN-naam check biedt zekerheid. Het is via de API te koppelen aan elk proces of systeem (front-/backend). Ook kan je simpel een IBAN-controle uitvoeren vanuit ons Dashboard. De check geeft direct uitsluitsel. Denk aan vragen zoals:

Klopt de naam en het IBAN-rekeningnummer die de klant intoetst bij onboarding?
Online kunnen klanten een typfout maken, dit kan later in het proces voor veel gedoe zorgen. De IBAN-naam check zorgt ervoor dat ‘de voorkant’ waterdicht is.

We gaan een geldlening verstrekken of een uitbetaling doen. Hoe betrouwbaar zijn de bankgegevens?
Wanneer er een (aanzienlijke) uitbetaling gedaan moet worden, is het wel noodzakelijk om te weten of het geld bij de juiste persoon belandt, want eenmaal overgemaakt is het niet zo gemakkelijk om het weer terug te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan levensverzekeringen of het verstrekken van een lening. Er zijn manieren om zekerheid te bieden om dit gebied, maar vaak zijn deze erg duur. De IBAN-Naam check van Bluem is dit niet, slechts €0,25 per check.

Ook kan de check gebruikt worden voor de crediteurenadministratie. Bij het betalen van leveranciers is het wel prettig om te weten dat de betaling naar het juiste rekeningnummer en de juiste persoon gaat. Het mooie van de IBAN-naam check is dat de klant of leverancier zelf niks hoeft te doen. De check wordt gedaan op de database van de bank van de klant/leverancier. Alles gebeurt dus real-time ‘onderwater’

Bluem wil partijen graag laten zien dat de IBAN-naam check veelzijdig inzetbaar is, daarom hebben nu de volgende actie: Een maand gratis IBAN-naam check uitproberen.

Zo kan jouw organisatie er zelf mee aan de slag en de vele voordelen (hopelijk) inzien.

Meer informatie? Neem contact op