IBAN-Naam check bij uitbetalingen

Geplaatst op

Wanneer er een (aanzienlijke) uitbetaling gedaan moet worden, is het wel noodzakelijk om te weten of het geld bij de juiste persoon belandt, want eenmaal overgemaakt is het niet zo gemakkelijk om het weer terug te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan levensverzekeringen of het verstrekken van een lening. Er zijn manieren om zekerheid te bieden om dit gebied, maar vaak zijn deze erg duur. De IBAN-Naam check van Bluem is dit niet, slechts €0,25 per check. Ook is het eenvoudig om in te bouwen in elk systeem.

Wij checken jouw input realtime met de database van alle Nederlandse banken. De klant is hier niet voor nodig. Tevens ontvang je terug of het IBAN-rekeningnummer actief is en voor een zakelijk account ontvang je ook de vestigingsplaats en het kvk-nummer. Met het antwoord kan jouw bedrijf verder. Althans bij een positieve terugkoppeling.

Alle NL-rekeningnummers kunnen gecheckt worden. Bluem kan al de IBAN-naam-combinaties in jouw klant- en leveranciersbestand checken zolang het Nederlandse IBAN’s zijn. Dit kunnen spaar- en betaalrekeningen zijn. Zakelijke en particuliere rekeningen.

Meer informatie? Neem contact op