Combinatie van diensten

Geplaatst op

Bluem heeft haar product range de laatste jaren flink uitgebreid. Waar in eerste instantie alleen iDEAL en digitaal incassomachtigen (Emandates) werd aangeboden, kunnen er nu een vijftal diensten worden afgenomen; iDEAL, Emandates, iDIN, IBAN-naam check en digitaal ondertekenen. Deze diensten hebben één ding gemeen; zij voorzien in de behoefte het online zakendoen te vergemakkelijken.

Het palet van diensten spreekt hierdoor steeds meer bedrijven aan. Waar voorheen alleen de conservatievere bedrijven zoals grote financials gebruik maakte van onze diensten, zien we nu dat allerlei soorten bedrijven graag gebruik willen maken van de diensten. Van start-ups en scale ups tot de grote gevestigde organisaties.

De kracht zit hem in de combinatie. Een mislukte incasso opvolgen met een betaalmail met daarin een betaallink, de identiteit van een ondertekenaar vaststellen door middel van iDIN of een IBAN-check uitvoeren tijdens de onboarding. Dit is allemaal mogelijk en daarom kiezen veel bedrijven voor Bluem. De API’s zijn hetzelfde, er kan gemakkelijk een extra dienst worden afgenomen. Wat wij vaak zien is dat organisaties beginnen met het afnemen van één dienst en wanneer de samenwerking prettig is gebleken, er voor gekozen wordt om nogmaals om de tafel te gaan zitten en kijken naar de andere raakvlakken betreft de dienstverlening.

Meer informatie? Neem contact op