Veiligheid in Voetbalstadions Verbeterd met iDIN: Almere City FC

Geplaatst op Almere city idin en bluem

In de wereld van betaald voetbal staat veiligheid altijd voorop. Stadions moeten een veilige omgeving bieden voor fans en spelers, en het is essentieel om te weten wie er in het stadion aanwezig is. Almere City FC heeft hierin het voortouw genomen en heeft geïnvesteerd in extra veiligheidsmaatregelen door gebruik te maken van iDIN voor het verifiëren van persoonsdata in real-time. In dit blogbericht bespreken we waarom betrouwbare persoonsgegevens zo cruciaal zijn voor veilige voetbalstadions en hoe iDIN-integratie met het toonaangevende ticketingsysteem Tymes4 van Ormer dit mogelijk maakt.

De Noodzaak van Veilige Voetbalstadions

Voetbal is meer dan alleen een sport; het is een passie die mensen samenbrengt. Maar om ervoor te zorgen dat fans zich veilig voelen en om incidenten te voorkomen, moeten voetbalstadions veilige omgevingen zijn. Het is van vitaal belang om te weten wie er in het stadion aanwezig is, vooral tijdens wedstrijden met grote menigten.

Real-time Persoonsdata Verificatie met iDIN

Om deze veiligheid te waarborgen, heeft Almere City FC iDIN geïntegreerd voor het verifiëren van persoonsdata in real-time. iDIN is een veilige en betrouwbare methode om de identiteit van een persoon vast te stellen. Door iDIN te gebruiken bij de kaartverkoop kunnen clubs zoals Almere City FC vertrouwen op geverifieerde persoonsgegevens van hun fans.

Tymes4 van Ormer: Het Toonaangevende Ticketingsysteem

De iDIN-integratie is mogelijk gemaakt door samen te werken met Ormer, de ontwikkelaar van het toonaangevende ticketingsysteem Tymes4. Dit systeem maakt het eenvoudig om persoonsgegevens te verifiëren en te verwerken, wat bijdraagt aan de veiligheid van het stadion.

Investeer in Veiligheid met iDIN

Almere City FC toont aan dat investeren in veiligheid een prioriteit is. Andere betaald voetbalorganisaties in Nederland hebben ook al de voordelen van iDIN ontdekt.  Dit voor het verkrijgen van geverifieerde persoonsgegevens bij de kaartverkoop en clubkaarten.

Kortom, iDIN en ticketingsysteem Tymes4 van Ormer bieden een krachtige oplossing om veiligheid in voetbalstadions te verbeteren. Het is een stap in de goede richting om fans een veilige en plezierige ervaring te bieden tijdens voetbalwedstrijden. Investeer net als Almere City FC in veiligheid met iDIN en draag bij aan de integriteit van het betaald voetbal in Nederland.

lees meer over iDIN: http://www.bluem.nl/identificeren