Samenwerken met Bluem voor betalingen

Geplaatst op
Bluem, Warmgarant, ATAGwarmte en Warmtethuis

CV-ketel kopen of huren? Het is eenvoudig bij Warmgarant, ATAGwarmte of WarmteThuis. Als grootste CV-ketel aanbieder bieden zij een landelijk netwerk van gecertificeerde installateurs, 24/7 service én betalen achteraf na installatie. Bluem is trots dat wij alle betalingen mogen verwerken als Payment Service Provider tezamen met de huisbank ABNAMRO. Zowel voor facturen als herinneringen zorgt Bluem ervoor dat klanten eenvoudig via iDEAL direct kunnen betalen.

Achteraf Betalen en Bluem’s Rol

Een opvallend kenmerk van deze aanbieders is het gemak van betalen achteraf na installatie. Dit zorgt ervoor dat je de tijd hebt om te genieten van je nieuwe CV-ketel voordat je de financiën regelt. Bluem, als trotse Payment Service Provider in samenwerking met de huisbank ABNAMRO, verwerkt alle betalingen met trots. Via het vertrouwde iDEAL-platform kunnen klanten gemakkelijk en direct betalen voor facturen en herinneringen.

Bluem’s Impact en Voordelen

Bluem staat bekend om zijn end-to-end iDEAL variant, die betalingen rechtstreeks van klant naar verkoper leidt, zonder tussenkomst van een derdengeldenrekening. Dit heeft voordelen zoals verbeterde cashflow en foutloze aflettering. Maar naast deze technische aspecten zijn er andere redenen waarom Warmgarant, ATAGwarmte en WarmteThuis voor Bluem hebben gekozen. Denk aan Bluem’s super Magento plugin, uitgebreide rapportage en analytics, persoonlijke service en aantrekkelijke prijzen. Het resultaat? Klanttevredenheid omhoog, betalingen sneller, cashflow verbeterd en minder laatbetalers.

De Toekomst van Betalingen en Conversieratio’s

Als je streeft naar een naadloze betalingservaring en het verhogen van je conversieratio’s, dan is Bluem de partner die je zoekt. Maak gebruik van Bluem’s oplossingen en transformeer je betalingsproces. Net zoals Warmgarant, ATAGwarmte en WarmteThuis het gemak bieden bij CV-ketel keuzes, maakt Bluem het eenvoudig om te betalen. Ontdek de toekomst van betalingen met Bluem en breng je zakelijke succes naar nieuwe hoogten.