Juist nu niet stil staan: Kansen digitalisering en procesoptimalisatie

Geplaatst op

Digitaliseren is de sleutel tot succes
De focus is nu begrijpelijk op overleven en ‘hoe nu verder.’ Dit is uiteraard het allerbelangrijkste. Maar als het enigszins kan, gebruik dit momentum ook voor het maken van de benodigde verbeterslagen gericht op de toekomst. Digitalisering van processen is een key driver voor succes nu én in de toekomst. Investeren hierin levert geld bijna altijd vrijwel direct geld op. Ons motto: richt uw peilen op digitaliseringszaken waardoor u een snelle doorstart kan maken wanneer de economie weer aantrekt.

Corona is een boost voor digitalisering
Digitale oplossingen zoals digitaal ondertekenen, digitaal machtigen en met iDIN identificeren zijn diensten die ook een uitkomst bieden tijdens de Coronacrisis. Zo hoeven klanten niet naar uw kantoor voor het ondertekenen van een contract of machtiging. Ook het kopiëren, inscannen en mailen van ID-bewijzen kan met iDIN vervangen worden door een snel, efficiënt en klantvriendelijk online proces, dat ook volledig voldoet aan de eisen van de verschillende wetten (Wftt), AML en AVG. Bluem heeft kant-en-klare oplossingen voor betalen, machtigen, identificeren, ondertekenen en IBAN-naam check die in enkele dagen operationeel zijn. Dit kan dus heel snel.