Bluem iDEAL 2.0 ready voor alle banken – rechtstreeks de betaling naar de merchant’s rekening!

Geplaatst op

Alle Bluem merchants met een iDEAL contract bij hun huisbank heeft Bluem succesvol omgezet naar iDEAL2.0. Hiermee heeft Bluem ruim voor de deadline deze klantgroep overgezet naar het nieuwe iDEAL2.0

Onze klanten hebben hiervoor niets hoeven te doen en hebben niets gemerkt van de switch. Naadloos dus. Hiermee is Bluem de eerste distribuerende PSP die de iDEAL klanten omzet naar het nieuwe iDEAL. Naast een prachtige iDEAL2.0 betaalpagina zorgen wij er voor dat het geld direct op je rekening komt. Dus niet via een derdengeldenrekening van je provider. Dit maakt ons uniek als payment provider.

Kortom: Bankier je bij ABN AMRO, ING, Rabobank, DB, BNG Bank of BNP Paribas en wil je ook overstappen naar iDEAL2.0, maar nog wel de betaling rechtstreeks ontvangen op de eigen rekening zonder tussenkomst van een derdengeldenrekening, dan is Bluem uw payment partner.

Profiteer van snellere betalingen met iDEAL2.0

Maak betalen voor klanten nog gemakkelijk. Bluem staat voor gemak en merkbelevenis. Met innovatieve betaalproducten zoals online betalen, betaalverzoeken, QR-codes en auto-reminders helpen wij bedrijven hun betaalproces voor klanten te optimaliseren. Wij supporten alle populaire betaalmethoden inclusief iDEAL2.0. Stap nu over. Profiteer van snellere iDEAL2.0 betalingen, groei de omzet en verhoog de klanttevredenheid. Aansluiten is eenvoudig via onze REST API, plugins en dashboard.