Gebruik gemaakt van viamijnbank?

Heb je digitaal een machtiging afgegeven,
ingelogd met iDIN of betaald met iDEAL?

Of heb je betaald via een van onze andere betaalmethodes aan een van jouw leveranciers via ons viamijnbank platform? Dat is heel goed mogelijk.
Veel bedrijven maken gebruik van ons viamijnbank platform.

Bluem B.V. is een erkend bedrijf dat transacties met banken verzorgt voor derde partijen. Wij maken het organisaties makelijk om moderne betaalmethoden te koppelen aan hun website of factuur. Zo kan het zijn dat je periodiek van jouw verzekeraar, telefoonprovider, woningcorporatie of vereniging een nota per email ontvangt met hierin een betaallink. In dit voorbeeld zorgt ons viamijnbank platform dat jij veilig en eenvoudig mobiel betaalt aan jouw leverancier. Evenzo maken we incassomachtigen of inloggen via iDIN op een klantportaal makkelijk.

Bluem’s viamijnbank platform is feitelijk een slimme technische connector tussen het IT systeem van jouw leverancier en de bank. Jij als klant betaalt wel altijd direct aan je leverancier! Dit zie je ook in het iDEAL betaalscherm en op je bankafschrift.

Gebouwd op vertrouwen. Veiligheid is de norm in alles wat we doen. Van data tot een beveiligde verbinding (SSL) naar de viamijnbank transactiepagina.

Meer weten over onze viamijnbank diensten, lees verder op de website.