Compliance met conversie

Geplaatst op

Compliance versus conversie

Van 5 tot en met 8 juli  bezoekt Bluem, net als vorig jaar, het iGB Live congres in de RAI, te Amsterdam. Dit is een congres gericht op iGaming (lees: online kansspelen). Bluem is de laatste jaren uitgegroeid tot een grote speler in deze markt. Het grootste gedeelte van gelicenseerde aanbieders nemen één, vaak meerdere diensten af.

De verschillende diensten: van betalen (in en out payments), identificeren, IBAN-Naam Check, ID-scanning tot CRUKS checks worden door onze klanten ingezet om compliant te zijn aan strenge wet- en regelgeving. Tegelijkertijd moeten de checks geen conversieverlies veroorzaken; speler haken af, omdat het proces dat zij moeten doorlopen omslachtig of onduidelijk is. Aan de ene kant worden strenge en grondige checks verwacht van toezichthouders, aan de andere kant willen spelaanbieder een eenvoudig proces voor hun spelers. Bluem adviseert hierin; compliance versus conversie,

Inmiddels zijn wij een expert op het gebied van digitale klantacceptatiestraten, vandaar ook de aanwezigheid op iGB Live. Niet alleen de online kansspelen, maar in steeds meer andere sectoren merken wij een toenemende behoefte aan digitale acceptatieprocessen: van leasemaatschappijen, vermogensbeheerders en investeringsmaatschappijen tot spelers in de verzekeringsbranche; overal wordt online zakendoen de norm.

Klanten verwachten digitaal bedient te worden, of het nou gaat om het verstrekken van persoonsgegevens, het afgeven van een (zakelijke) machtiging, het doen van een IBAN-Naam Check of het scannen van een rijbewijs. Bluem biedt de juiste diensten en denkt graag mee, ook in de ontwerpfase. Kies zelf welke dienst(en) interessant. Wij hanteren geen minimumafname volume, tegen de scherpste prijzen in de markt.

 

Meer informatie? Neem contact op.