Bluem’s nieuwste dienst: ID-scanning

Geplaatst op

ID-Scanning via Bluem

Zeer recent heeft Bluem haar website geupdate. Onze website heeft nu twee productpagina’s gericht op digitale identificatie. iDIN was natuurlijk al langere tijd vertegenwoordigd, maar daarnaast hebben we nu een ID-scan pagina toegevoegd waarin de dienst uitgebreid wordt toegelicht. Waar iDIN gebonden is aan de Nederlandse banken, heeft de ID-scan oplossing wereldwijde dekking. Zo kunnen wij 8000+ documenten scannen uit alle landen ter wereld en hier de juiste data extraheren.

Automatiseer het ID-scanning proces. Onze Premium ID-Scanning via Bluem service verifieert ID-documenten in ‘no-time’ voor het onboarden en openen van een klantaccount online. Checkin.com is onze internationale partner voor ID-scanning en plug & play onboarding. Voorkom conversieverlies en verlaag kosten. Topmerken als RyanAir en Betcity rekenen er op.

De software leest MRZ en NFC-chip en ondersteund meer dan 80 talen en Latijnse en Cyrillische lettertypen en symbolen. Add-ons zoals face matching, liveness detection, AML screening en proof of address mogelijk

Face matching?
Middels face matching wordt de persoon achter de computer gevraagd om via de webcam zijn of haar webcam te scannen, om zeker te weten dat de juiste persoon bijvoorbeeld het onboardingstraject doorloopt. Zo voorkom je dat iemand met een paspoort van een ander zich als diegene voor kan doen.

Liveness detection
De persoon wordt gevraagd zijn of haar hoofd naar link en naar rechts te draaien en om bijvoorbeeld te glimlachen. De software ziet dan dat er daadwerkelijk een persoon achter de PC zit, en niet bijvoorbeeld iemand die zich voordoet als een ander met een foto.

Proof of address
Met de proof of address add one kunnen klanten op een eenvoudige wijze aantonen waar zij woonachtig zijn door een document te scannen waarop het adres te lezen is. Denk aan een bankverklaring of energierekening. Scan en klaar.

 

Meer informatie? Neem contact op