Onboarding 2.0

Geplaatst op

Zakendoen op afstand was nog nooit zo eenvoudig. Mede vanwege Covid worden steeds meer zaken online afgehandeld. Dit zorgt voor een groeiende behoefte aan zekerheid. Wij bieden organisaties alle tools die ze nodig hebben om op een gebruiksvriendelijke manier zeker te weten met wie ze online zakendoen, in lijn met de wet.

Geen gedoe met een kopie van het paspoort bij het onboarden van klanten. Dit is ouderwets en tevens in strijd met de AVG-regelgeving. Stuur klanten een iDIN-verzoek, dat zij met één druk op de knop kunnen voldoen. Jouw organisatie ontvangt precies de juiste persoonsgegevens uit een betrouwbare bron, en de klant heeft een prettige online ervaring waarbij jouw huisstijl centraal staat. 

Naast iDIN is de IBAN-Naam check een uitermate geschikt middel voor het onboarden van klanten. 

Met een IBAN-verificatie weet je zeker dat een IBAN in gebruik is en op wiens naam die staat. Een instant check bij de bank, zonder dat de klant hierbij nodig is. Zo detecteer je eenvoudig typfouten bij de data-invoer en voor je IBAN-fraude, mislukte incasso’s, database vervuiling en vergissingen bij uitbetalingen. De check geeft direct uitsluitsel. Ook in het kader van Wet op financieel toezicht (Wft) en Know-your-customer (KYC) procedures krijgt de IBAN-Naam check snel voet aan de grond.

De combinatie van deze twee tools is erg sterk. Wij zien daarom steeds meer partijen die beide inzetten in het online onboardingsproces. 

Voor al onze producten geldt: koppelen via onze API is mogelijk en wenselijk bij grote volumes, voor lagere volumes biedt ons ons online Dashboard uitkomst.

Meer informatie? Neem contact op