iDIN voor signing

Geplaatst op

Roomfy is een platform voor 100% eerlijk huren en verhuren. Oprichter Noah Nahar legt uit: Verantwoord huren is ons motto. Roomfy gebruikt Bluem’s iDIN dienst. Wij willen zeker zijn dat huurder van goeden huizen komt. Ook weten we louche huisjesmelkers door gebruikers te identificeren. Je krijgt gratis een verantwoord huurcontract dat je digitaal ondertekent. Dat bespaart tijd.
Door elke gebruiker te identificeren weet je altijd met wie je zaken doet. Op deze manier kunnen mensen met slechte bedoelingen het platform niet betreden. Geen zorgen, je profiel is nooit openbaar. Alleen geverifieerde gebruikers waarmee jij chat, kunnen jouw profiel inzien.

Officieel digitaal huurcontract?
Ja zeker! Onze juristen hebben een huurcontract opgesteld waarmee jij verantwoord je nieuwe woning kan intrekken.

iDIN
Digitale dienstverlening zorgt voor een groeiende behoefte aan zekerheid over de identiteit van online kanten. Met wie doen we zaken? iDIN is een dienst van de banken waarmee consumenten veilig én snel online hun persoonsgegevens kunnen delen met jouw bedrijf. Denk aan NAW, geboortedatum, geslacht, e-mail en telefoonnummer. iDIN beschermt tegen online fraude, biedt zekerheid en schept kansen voor nieuwe diensten. Bijvoorbeeld een contract ondertekenen met identiteitsverificatie.

Digitaal ondertekenen
Digitaal ondertekenen is makkelijk, voordelig en rechtsgeldig. Het is de hoogste tijd voor de digitale handtekening. Binnen 1 minuut een contract getekend met identiteitsverificatie via iDIN of SMS. De handtekening voldoet aan de wettelijke vereisten, conform eIDAS en artikel 3:15a Burgerlijk Wetboek.

Neem een kijkje op de webiste van Roomfy: https://roomfy.nl/nl

Meer informatie? Neem contact op