Huren & Emandates

Geplaatst op SEPA compliant machtiging

Zig staat voor Zekerheid, Innovatie en Gemak. Sinds 2001 maken ze digitale oplossingen voor woningcorporaties die ervoor zorgen dat corporaties online slimmer kunnen samenwerken. Zowel met elkaar als met huurders en woningzoekenden.

Het platform biedt corporaties de middelen om zo efficiënt, transparant en klantvriendelijk mogelijk woningzoekenden te koppelen aan een woning, parkeerplaats of bedrijfsruimte. Door de samenwerking met Bluem kunnen klanten van Zig nu op een klantvriendelijke manier via de website een rechtsgeldige digitale machtiging afgeven.

Maandelijks worden er via Zig meer dan duizend nieuwe digitale machtigingen afgegeven.
Dit is niet voor niks. Op deze manier biedt Zig haar vele nieuwe klanten digitale zekerheid en gemak. De goedkoopste betaalmethode voor periodieke facturatie spreidt zich uit als een olievlek. Wel incasso, maar nog geen digitaal incassomachtigen?? Holland Rijnland Wonen bewijst dat koudwatervrees nergens voor nodig is!

Dit is een rechtsgeldig digitaal SEPA mandaat. Een ‘internetvink’ is dat niet! Incasso staat voor gemak én efficiëntie. Zeker in combinatie met de ‘eMandate’. Machtigingen worden met de hand ingevuld. Er is geen zekerheid dat gegevens juist zijn. Met incassomachtigen wel! Dag papier, frauderisico en storno’s. Start nu. Bespaar euro’s per machtiging. En weet zeker dat uw incasso-administratie ook echt voldoet aan de SEPA regels. Daarom: incassomachtigen: nut én noodzaak!

Neem een kijkje op de website van Zig: https://zig.nl/

Meer informatie? Neem contact op