Incassomachtigen als olievlek onder ondernemers

Geplaatst op

Ongeacht de branche waarin een organisatie opereert, er moet altijd betaald worden. Bluem ziet dit terug in het aantal aanvragen voor de Emandatedienst (digitaal incassomachtigen).

Steeds meer Emandates aanvragen. Maar hoe komt dit? Ondernemers krijgen een incassomachtigingsverzoek van bijvoorbeeld hun IT-leverancier of verzekeraar, verzorgd door Bluem Payments. Wanneer de ondernemer de machtigingsflow doorloopt als (particulier) eindgebruiker ervaart hij/zij de vele voordelen en wordt besloten dat deze digitale dienst ook ingezet kan worden voor de eigen onderneming. Op deze manier spreidt het product zich als een olievlek en kunnen er op steeds meer plekken digitale incassomachtigen worden ingezet voor het innen van gelden. Deze manier van ‘mond-tot-mond-reclame’ slaat vooral aan bij de kleinere en middelgrote organisaties.

 

Meer informatie? Neem contact op