Betaalverzoeken/digitale machtigen voor bedrijven in alle maten

Geplaatst op

In de praktijk zien we dat ook kleine bedrijven met een laag transactievolume gebruik maken van betaaldiensten zoals iDEAL of digitaal incassomachtigen. Er zijn hiervoor meerdere redenen.

Waar voorheen betaalverzoeken en digitale machtigen voornamelijk werden ingezet in de verzekeringsbranche en de hypothecaire wereld door grotere partijen, worden ze nu ingezet in vrijwel alle markten, door partijen groot en klein. Dit komt omdat het woord betaalverzoek nu een hele andere lading draagt. Tegenwoordig zijn betaalverzoeken voor particulier gebruik niet meer weg te denken, daarom worden zij zakelijk ook steeds vaker ingezet. Een betaalverzoek staat nu synoniem voor betaalgemak, geen intik-gedoe, snel en direct betalen. Ook zijn betaaldiensten laagdrempeliger dan voorheen; lage opstartkosten en een ultra-kort aansluitproces.

Door het gestaffeld prijsmodel dat Bluem hanteert kunnen ook kleinere organisaties voordelig betaalverzoeken versturen en digitale machtigen aanbieden. Dit flexibele prijsmodel groeit met uw organisatie mee. U kunt al van start met iDEAL voor €0,15 per link. Als uw volume groeit zakt automatisch de transactiefee en wordt het nog goedkoper.

Bluem’s viamijnbank Dashboard is een voorbeeld van zo’n laag instapmodel. Binnen enkele dagen kunt u al starten met het uitsturen van iDEAL betaalverzoeken en/of digitaal machtigenverzoeken, zonder dat u hiervoor eigen schaarse IT-resources hoeft te reserveren. Dit click & go start model zorgt ervoor dat een partij zonder investering al kan starten en ervaren wat betaalgemak doet in de eigen doelgroep. De online Dashboard biedt een partij uiteraard ook volledig inzage in de status van ieder transactieverzoek. Welke betaling staat nog open? Wie heeft uw bedrijf al gemachtigd en wie nog niet? En bij wie is de e-mail niet aangekomen? Vanuit de Dashboard kan iedere partij eenvoudig en snel via een webformulier real-time een nieuw betaalverzoek of machtigingsverzoek aanmaken en verzenden. En als iemand betaalt of machtigt, is dit real-time te zien in de Dashboard.

Meer informatie? Neem contact op