Bank incassoklant wijzigt

Geplaatst op

Het rekeningnummer van een bestaande klant wijzigt. Wat nu? Met incassomachtigen kunt kunt u nu realtime opnieuw een machtigingsverzoek aanmaken en versturen naar de klant. Deze hoeft dit verzoek alleen goed te keuren met een klik, zodat een rechtsgeldige SEPA-machtiging ontstaat. Dit kan in slechts enkele seconden geregeld worden (terwijl u uw klant aan de telefoon hebt bijvoorbeeld). Makkelijk voor u, en voor uw klant.

Dit hele proces kan gedaan worden zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Het gaat overigens ook veel sneller dan op de ouderwetse manier; waar een klant eerst een papieren SEPA machtigingsformulier moet ondertekenen en retourneren voordat u weer kunt incasseren.

Uw klantenservice scoort hier ook punten mee. Klanten gaan, samen met de klantenservice, niet meer door een lang en saai proces heen, maar zijn in een mum van tijd klaar. Hierdoor houdt de klantenservice meer tijd over andere zaken.

Meer informatie? Neem contact op.